Find de stålfælge som passer til din bil

For at udstyre din bil til bedste pris, tilbyder DækLeader et bredt udvalg af stålfælge billigt og nøje klasseret af vores team.

For at gøre din bestilling nemmere kan du benytte en udvælger og dermed sikre det rigtige køb. Dette intuitive værktøj er udtænkt for at sikre at du vælger fælge som er kompatible med dit køretøj og således undgå fejlkøb. Du skal bare angive mærke og model på køretøjet og den ønskede fælgdiameter.

Bestil dine stålfælge til discountpriser

Mange bilister bestiller stålfælge i en samlet vinterpakke (fælge + vinterdæk) og behøver således ikke at fjerne sommerdækkene fra fælgene om vinteren. Desuden er stålfælgene både mere robuste og tungere end aluminiumsfælgene. Derfor giver de maksimalt greb med vinterdæk.

Takket være vores online-konfigurator, skal du bare indtaste bilens mærke og model. Så viser den dig alle de kompatible fælge. Hvis du vil vide mere om stålfælge, kan du tjekke vores fælguide.

Husk, når du monterer hjulet, er det vigtigt at huske at stramme boltene på tværs. Og vil du vide mere, så læs artiklen, der fortæller, hvordan du skruer fælgen fast.

For at udføre en korrekt montering, skal du bruge en momentnøgle og følgende sæt tilspændingsmomenter:

LiveChat
Whatsapp Messenger